Blog

OUĂ CROCANTE CU SOS TARTAR
Pentru un plus de aromă, poți adăuga ierburi aromatice sau parmezan ras în pesmet.
Condimentează făina cu 1 linguriță de boia dulce, astfel oferind o culoare aurie mult mai accentuată albușurilor.
Asigură-te că pulverizezi ulei uniform pe albușuri înainte de a le pune în air fryer pentru a obține o crustă crocantă.

MINI PĂSCUȚE CU CIOCOLATĂ ȘI ZMEURĂ
Această rețetă se poate coace și la cuptorul preîncălzit la 160°C, într-o tavă de mini păscuțe sau forme individuale de silicon pentru brioșe, unge-le ușor cu unt sau folosește forme de hârtie.
Coace mini păscuțele în cuptorul preîncălzit timp de 20-25 de minute sau până când marginile sunt ferme, dar centrul este ușor moale.

FRIGĂRUI DE MIEL CU SOS DE MENTĂ ȘI NUCĂ
Servește frigăruile de miel calde, alături de sosul de mentă și nucă.
Poți servi acest preparat cu o salată proaspătă sau cu pâine/ pita.
Dacă dorești, poți adăuga și alte condimente sau ierburi după gustul tău.